Bărbatul acuzat de sora lui, trezită după 2 ani de comă, că a atacat-o cu o macetă a murit în condiții misterioase

Data publicării:
femeie blonda
Wanda Palmer FOTO: Biroul șerifului din Jackson County

Un bărbat acuzat că atacat-o pe sora lui cu o macetă, în urmă cu 2 ani, a murit în închisoare, la câteva zile după ce a fost arestat. Daniel J. Palmer III, din statul american Virginia de Vest, a fost acuzat chiar de sora lui, Wanda Palmer, care s-a trezit din comă, relatează Washington Post.

Daniel Palmer, care are un trecut violent, a fost arestat pe 15 iulie. După nici o săptămână, el era mort, punând punct unui caz extrem de neobișnuit, în care ancheta a fost blocată din lipsă de probe.

Deocamdată, există două mistere: moartea deținutului și motivul pentru care Palmer și-a atacat sora.

Daniel Palmer a fost declarat mort la un spital din Charleston, la o zi după ce a fost dus acolo în urma unei evaluări efectuate de personalul medical al închisorii, potrivit Departamentul de Stat pentru Securitate Internă, care supraveghează și penitenciarele.

Comunicatul nu a indicat cauza morții, iar o purtătoare de cuvânt a Departamentului de Sănătate a spus că legea statului permite agenției să furnizeze informații despre autopsie doar rudelor și forțelor de ordine.

Palmer, în vârstă de 55 de ani, din Cottageville, nu a cooperat cu autoritățile în timp ce a fost dus în arest și înregistrat la închisoarea regională South Central, unde a fost dus după ce a fost acuzat de tentativă de omor și rănirea surorii sale.

Wanda Palmer a fost în comă timp de doi ani. Ea a fost găsită inconștientă, cu răni grave la cap, la domiciliul ei din Jackson County, pe 10 iunie 2020.

Șeriful din Jackson County, Ross Mellinger, a declarat pentru CNN că, atunci când au sositt la fața locului, ofițerii au crezut că era moartă, dar apoi și-au dat seama că avea semne vitale și a fost dusă la spital.

Arma cu care a fost comis atacul nu a fost niciodată găsită.

Poliția a investigat mai multe persoane, dar nu au fost formulate acuzații. În urmă cu câteva săptămâni, biroul șerifului a primit un telefon de la spitalul în care se afla Palmer, fiind anunțat că aceasta putea să comunice cu autoritățile.

Wanda Palmer a putut să răspundă doar la întrebări cu da sau nu, dar a oferit suficiente date pentru ca poliția să-l aresteze pe Daniel, a spus Mellinger.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri