Biden și Macron și-au scos soțiile la un restaurant scump din Washington și au mâncat înghețată

Data actualizării: Data publicării:
macron si biden la masa in DC
Sursa: Twitter/POTUS

Joe Biden și Emmanuel Macron și-au scos soțiile la un restaurant scump din Washington, în prima seară a vizitei președintelui Franței în SUA. Fotografia de la masă a fost publicată pe contul de Twitter al liderului de la Casa Albă și a devenit virală. 

Cei doi șefi de stat au mers împreună cu Jill Biden și Brigitte Macron la restaurantul de lux Fiola Mare, înainte de primul dineu de stat oferit de Biden la Casa Albă. 

”Au venit niște prieteni în vizită”, a scris Joe Biden pe Twitter, lângă fotografia în care Jill Biden și Brigitte Macron au în față doar pahare cu apă plată, în timp ce soții lor mănâncă înghetață. 

Vizita lui Macron în SUA este tratată de presa americană drept un mare eveniment, jurnaliștii de la washington relatând pe larg și despre meniul de la dineul de stat oferit în cinstea președintelui francez și care are drept vedetă homarul cu unt. 

Macron va vizita New Orleans, fiind primul președinte francez care va ajunge în metropolă în ultimii 45 de ani. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : A.V.D

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri