Bizara statuie a Melaniei Trump din orașul său natal din Slovenia, incendiată în iulie, a fost înlocuită cu o replică din bronz

Data publicării:
Statuie bizară a Melaniei Trump în orașul său natal din Slovenia
Foto: Profimedia Images

Bizara statuie de lemn a Melaniei Trump din orașul ei natal, în mărime naturală, dar fără trăsături și aproape de nerecunoscut a fost înlocuită cu o replică din bronz după ce originalul a fost incendiat, relatează Reuters, citat de Agerpres.

Statuia din bronz, în mărime naturală, o „înfățișează” pe Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite ale Americii, și a fost dezvăluită marți în apropiere de orașul ei natal din Slovenia, Sevnica. Noua statuie o înlocuiește pe precedenta, din lemn, care a fost incendiată în noaptea de 4 iulie, data la care SUA își sărbătorește independența. 

Urcată pe un trunchi de copac de 2,8 metri înălţime, statuia din bronz, la fel ca varianta anterioară, înfățișează niște trăsături aspre care nu aduc aminte în niciun fel de fața vreunei persoane anume. Alături se află o placă cu mesajul „Această statuie este dedicată amintirii eterne a unui monument pentru Melania care se afla în această locaţie”.

Statuia originală din lemn comandată de artistul american Brad Downey, care trăieşte la Berlin, a fost sculptată cu un fierăstrău de către artistul local Ales Zupevc. Sculptura din lemn a fost pictată cu albastru pal amintind de haina pe care prima doamnă a SUA a purtat-o la ceremonia de învestire a soţului ei, Donald Trump. Noua statuie din bronz nu are culori.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri