Cel puţin 27 de oameni au murit în urma unui incendiu izbucnit într-un centru de dezintoxicare din Iran

Data publicării:
Ambulanta iran
O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauza incendiului. Foto: Profimedia

Cel puţin 27 de persoane au murit vineri în urma unui incendiu care izbucnit într-un centru de dezintoxicare din nordul Iranului, a declarat o sursă judiciară, relatează AFP.

"Douăzeci şi şapte de persoane au murit, iar 12 au fost spitalizate în urma unui incendiu izbucnit la un centru de dezintoxicare din Langarud", un oraş din provincia Gilan, situată în nordul Teheranului, a declarat şeful departamentului de justiţiei din această regiune, Esmail Sadeghi, pentru site-ul de ştiri Mizan Online, citat de Agerpres.

O anchetă a fost deschisă pentru a se stabili cauza incendiului, a declarat Sadeghi, citat de Mizan. Oficialul a adăugat că centrul poate găzdui până la 40 de persoane.

Potrivit agenţiei de presă Mehr, citată de Reuters, incendiul a provocat moartea a cel puţin 32 de persoane şi rănirea altor 16.

Agenţia de presă oficială ISNA a publicat imagini cu flăcările care au cuprins centrul şi cu nori groşi de fum. Alte imagini arătau clădirea grav avariată.

În august, un incendiu în Marele Bazar din Teheran a afectat numeroase magazine fără a provoca victime.

În iulie 2017, un incendiu izbucnit în centrul comercial Plasco din Teheran, cu 15 etaje, a provocat moartea a 22 de persoane, între care 16 pompieri.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri