Video&Foto Elton John a izbucnit în lacrimi după concertul de la Casa Albă. Ce surpriză i-a făcut Joe Biden

Data actualizării: Data publicării:
profimedia-0725690940
Legendarul muzician se află într-un turneu de rămas bun. Foto: profimedia images

Preşedintele american Joe Biden, prima doamnă, Jill Biden, şi aproximativ 2.000 de fani s-au bucurat vineri de un spectacol susţinut la Casa Albă de legendarul cântăreț Elton John, care se află într-un turneu de rămas bun în Statele Unite. La finalul concertului, superstarul britanic a izbucnit în lacrimi, după ce Biden l-a premiat cu Medalia Națională pentru Umanism.

Legendarul muzician se află într-un turneu de rămas bun. Foto: profimedia images
Legendarul muzician se află într-un turneu de rămas bun. Foto: profimedia images

„La fel ca atât de mulți americani, familia noastră îi iubește muzica”, a spus Biden când l-a prezentat pe cântăreț.

„Cântecele sale ne duc înapoi în timp, ne fac să ne reamintim momente, ne fac ca fiecare zi să fie excepțională și ne ajută să ne conectăm și să prindem viață,” a mai spus Biden.

John, care a refuzat să cânte la învestirea fostului președinte Donald Trump, a acceptat să cânte pentru familia Biden, fiind una dintre cele câteva celebrități mainstream care se întorc la Casa Albă după ani de zile în care au evitat-o.

Prestația sa a făcut parte dintr-o sărbătoare pentru a onora oamenii pe care Casa Albă i-a numit eroi de zi cu zi: asistente medicale, lucrători de urgență și de sănătate mintală, profesori, avocați și activiști LGBTQ+.

La finalul serii, Biden i-a înmânat lui John Medalia Națională pentru umanism, moment în care superstarul britanic a izbucnit în lacrimi.

„Sunt uluit. Voi preţui asta”, a spus John.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri