Bărbat filmat în timp ce urcă pe banda rulantă pentru bagaje dintr-un aeroport. A spus că își pierduse pantofii de 1.000 $

Data actualizării: Data publicării:
aeroport
Un bărbat a fost arestat după ce a urcat pe banda rulantă pentru bagaje dintr-un aeroport FOTO: Poliția Cleveland

Un bărbat a fost arestat după ce a urcat pe banda rulantă pentru bagaje într-un aeroport din Ohio și a încercat să ajungă într-o zonă interzisă. Le-a spus polițiștilor că își pierduse pantofii de 1.000 de dolari și intenția lui a fost să-i recupereze, nu să încalce vreo lege.

Incidentul, petrecut în luna iulie în Aeroportul Internațional Hopkins din Cleveland, a fost surprins de camerele de supraveghere, iar filmarea a fost făcută acum publică de către poliție, potrivit CNN.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Bărbatul care a urcat pe bandă și a încercat să ajungă în zona din care acestea erau distribuite, zonă restricționată pentru accesul publicului, a fost identificat ca fiind Nicholas Garrett, de 29 de ani.

El a fost prins după ce un martor care l-a văzut a sunat la poliție. Garrett le-a spus ofițerilor că a observat că fermoarul bagajului său a fost deschis și că îi lipseau o pereche de pantofi de 1.000 de dolari pe care a vrut să-i recupereze.

„Nu încercam să încalc nicio lege”, le-a răspuns Garrett polițiștilor.

Totuși, ulterior, în bagajul său a fost descoperită o „cantitate mică” de marijuana.

Garrett a fost acuzat de încălcarea regulilor de securitate și pentru că a fost cooperant și și-a recunoscut fapta, instanța i-a stabilit o amendă de 198 de dolari.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri