Copil taxat pentru absenţa de la o petrecere. Părinții săi au găsit factura în ghiozdan

Data publicării:
copil party

Alex trebuia să participe la aniversarea unui coleg de şcoală, organizată la un centru de schi din Plymouth. Cum planurile familiei s-au schimbat în ultimul moment, copilul de cinci ani nu a mai ajuns la petrecere şi nici mama sa nu a reuşit să-i anunţe la timp pe părinţii sărbătoritului. S-a gândit că îşi va cere scuze apoi, dar nu a mai apucat, căci s-a trezit cu nota de plată a petrecerii în ghiozdanul băiatului.

Partenera mea s-a uitat în ghiozdanul lui şi a găsit un plic maro acolo. L-a deschis, a văzut ce era şi mi l-a adus. Era o factură pentru neprezentarea copilului la petrecere, în valoare de 15,95 lire sterline. Era o factură reală, cu toate detaliile oficiale, inclusiv cele bancare, adresa de e-mail, nume şi număr de telefon”, povestește Derek Nash, tatăl copilului.

Furios, tatăl copilului a mers să ceară explicaţii.

I-am bătut la uşă. Ea a deschis şi i-am spus că am găsit factura în ghiozdanul fiului meu şi că eram supărat din cauza aceasta. Pentru că eram supărat, i-am spus că nu va primi niciun penny de la mine”, spune Derek Nash.

Cazul ar putea ajunge în instanţă după ce mama sărbătoritului a ameninţat că va face totul pentru a-şi recupera cele 15,95 de lire sterline.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri