„Feroce și fără milă”: Un bărbat și-a ucis fosta iubită și pe noul ei partener, apoi a invitat vecinii să le arate cadavrele

Data actualizării: Data publicării:
colaj femeie si barbat
Katie Higton și Steven Harnett FOTO: West Yorkshire Police

Un individ care și-a înjunghiat mortal fosta iubită și l-a ucis pe bărbatul cu care se întâlnea aceasta, într-un atac „feroce și fără milă”, a fost condamnat la închisoare pe viață în Anglia.

Marcus Osborne i-a ucis pe Katie Higton, de 27 de ani, și pe Steven Harnett, de 25 de ani, în mai 2023. A intrat forțat în casa în care a locuit cu Katie Higton, din Huddersfield, Anglia, și a atacat-o atunci când s-a întors de la întâlnire.

Procurorii au spus că femeia s-a luptat pentru viața ei, fiind înjunghiată de 99 de ori. Avea nu mai puțin de 20 de răni de cuțit pe față.

Osborne, de 35 de ani, i-a folosit apoi telefonul pentru a-l ademeni în casă pe Steven Harnett, pe care l-a înjunghiat de 24 de ori și i-a mutilat organele genitale, potrivit Sky News.

autor
Marcus Osborne FOTO: West Yorkshire Police

De asemenea, Osborne a violat o altă femeie care se afla în locuință și a ținut-o ostatică peste noapte sub amenințarea unui cuțit.

Anchetatorii au mai stabilit că patru copii se aflau pe proprietate la momentul crimelor. După ce i-a ucis pe cei doi, Osborne a spus: „Romeo și Julieta pot muri împreună”.

De asemenea, Marcus Osborne i-a invitat vecinii să vină să vadă cadavrele celor doi, a transmis corespondentul Sky News.

Crimele au avut loc la scurt timp după ce Katie Higton a pus punct relației pe care a avut-o cu Osborne, relație care a durat 5 ani, după un incident violent de la sfârșitul lunii aprilie.

Katie Higton s-a dus la poliție pe 10 mai și le-a spus ofițerilor că fostul iubit a atacat-o de mai multe ori după ce s-au despărțit. Ea a spus că Osborne a amenințat că „îi taie gâtul dacă îl reclamă” și că „dacă o să mai aibă vreodată un iubit, îi va ucide pe amândoi”.

După două zile Osborne a fost arestat pentru violență domestică, dar a fost eliberat pe cauțiune. I s-a spus că nu mai are voie să se întoarcă în casa în care locuia fosta iubită sau să o contacteze.

Însă el a urmărit-o, iar pe data de 15 mai i-a omorât pe cei doi.

Osborne, care a fost condamnat pentru violență domestică și în 2011 și 2012, după ce și-a agresat partenere anterioare, a pledat vinovat pentru crime și viol.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri