Donald Trump a organizat vizionarea filmului Joker la Casa Albă. Președintele SUA a fost „încântat”

Data actualizării: Data publicării:
joker

Filmul "Joker" a rulat la Casa Albă sâmbătă seară, iar președintele Donald Trump a fost foarte încântat de el, potrivit The Independent.

"Joker" a depășit recent încasări de 1 miliard de dolari, filmul fiind foarte apreciat de fanii seriei Batman cât și de critici.

Președintelui SUA i-a plăcut filmul regizat de Todd Phillips, în care Joaquin Phoenix interpretează rolul lui Arthur Fleck, un bărbat care se transformă într-un criminal sociopat în Gotham City, acțiunea derulându-se la începutul anilor '80.

Filmul a câștigat marele premiu la Festivalul de film de la Veneția și continuă să genereze încasări mari în cinematografe.

Jurnalistul CNN Shimon Prokupecz a scris pe Twitter că Trump a urmărit filmul la Casa Albă sâmbătă seară.

Un oficial de rang Înalt de la Casa Albă a confirmat pentru Yahoo News că Donald Trump a fost încântat de film. Nu se știe dacă a avut vreun aport la această concluzie soarta cruntă a personajului pe care îl interpretează Robert De Niro (unul dintre cei mai vocali critici ai lui Donald Trump).

Președinții americani au o sală de cinema în interiorul Casei Albe, dar și dreptul de a solicita pentru vizionare filme noi, înainte ca acestea să fie lansate oficial.

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri