Clipe de panică la filmul „Joker”. Ce a păţit un spectator care a început să aplaude în timpul crimelor

Data publicării:
film-joker-Joaquin-Phoenix

Un tânăr care viziona vineri pelicula într-un cinematograf din Manhattan, New York a început să aplaude în picioare crimele sângeroase care rulau pe ecran. Unii spectatori au fugit, vizibil speriaţi, iar alţii l-au certat pe acesta care la rândul său i-a scuipat pe cei care au plecat, informează MEDIAFAX.

„La jumătatea filmului când Jokerul a început să ucidă oameni şi ţinea un monolog despre cât de malefică este societatea, un bărbat a început să aplaude tare. Oamenii ţipau să înceteze, dar el a continuat. A început să aplaude şi în timpul unei scene cu împuşcături. A devenit agresiv când spectatorii îi cereau să înceteze. Agenţii de pază au venit după el” a povestit un martor pentru ABC News.

„Joker”, cu Joaquin Phoenix în rolul celebrului adversar al lui Batman, a fost lansat în toată lumea la începutul lunii octombrie şi a avut încasări record. Potrivit Reuters, filmul avea încasări de 93 de milioane de dolari în primele zile petrecute pe ecrane. Până acum, recordul de încasări la premieră pentru luna octombrie era deţinut de „Venom”, care avea 80 de milioane de dolari.

„Joker” a trezit reacţii virulente şi a fost criticat pentru scenele macabre şi violente. Familiile celor implicaţi în atentatul din cinematograful din Aurora, Colorado, în 2012, s-au plâns că producătorii de la Warner Bros şi pelicula promovează violenţa armată. 

Editor web: Vlad Mironescu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri