Mireasă violată în noaptea nunții de doi tineri, după ce mirele s-a dus la culcare

Data actualizării: Data publicării:
mireasa suparata,stand cu capul in maini
Mireasă violată în noaptea nunții FOTO: Getty Images

La Viena se află în plină desfășurare procesul în care doi tineri sunt acuzați că au violat o femeie chiar în noaptea nunții ei. În timp ce ea susține că a fost abuzată, suspecții spun că, de fapt, femeia ar fi fost cea care i-a încurajat să întrețină relații intime.

Incidentul s-a petrecut în februarie 2022, în ziua în care femeia, pictoriță, s-a căsătorit. Seara, după nuntă, soțul ei s-a dus la culcare, pentru că resimțea niște efecte secundare după un vaccin, iar femeia s-a retras în atelierul ei.

Probabil încă entuziasmată de eveniment, femeia ar fi vrut să prelungească seara, așa că atunci când a auzit voci în fața clădirii s-a gândit să lanseze o invitație. „I-a auzit pe cei doi bărbați râzând jos și s-a hotărât în mod spontan să-i invite în atelier”, a spus procurorul, potrivit krone.at.

Femeia le-a oferit celor doi tineri, care aveau la data respectivă 17 și 18 ani, alcool și, iar ei i-au dat ei un drog sub formă de pastile.

Femeia susține că după ce a înghițit pastilele și-a pierdut cunoștința. Când s-a trezit era complet dezbrăcată, întinsă pe canapea, iar atelierul era devastat. Femeia a constatat că i se furase un ceas Rolex, dar și alte bunuri, iar câteva tablouri fuseseră vandalizate. Anchetatorii au stabilit valoarea prejudiciul la suma de 10.000 de euro.

Din acea noapte, femeia suferă de depresie severă.

Cei doi tineri au fost ulterior identificați și acuzați printre altele de abuz sexual asupra unei persoane lipsite de apărare. În timpul termenului de judecată care a avut loc săptămâna aceasta, unul din acuzați, care a pledat nevinovat pentru viol, a spus: „M-a întrebat dacă vreau sex. Am fost de acord". Și celălalt acuzat susține că a fost vorba de un act sexual consensual.

Cu toate acestea, anchetatorii spun că sunt multe informații contradictorii în declarațiile celor doi. În plus, analizele au confirmat că femeia consumase droguri și că, cel mai probabil, nu era capabilă să exprime un consimțământ.

Judecătoarea Hannelore Bahr urmează să stabilească un nou termen în proces.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri