Momentul în care un veteran de război se apropie prea mult de Putin. Președintele rus și-a cerut scuze pentru gestul brutal făcut de gărzile de corp

Data actualizării: Data publicării:
Untitled

Imaginile surprinse în timpul paradei din data de 9 mai de la Moscova, au făcut înconjurul lumii. Gărzile de corp ale președintelui rus Vladimir Putin au fost surprinse în timp ce îl împing pe un veteran de război, care a făcut greșeală de a se apropia prea mult de liderul țării.

Incidentul a avut loc chiar în Piața Roșie din Moscova. Putin era însoțit de premierul israelian Benjamin Netanyahu și de liderul sârb Aleksandar Vucic atunci când veteranul s-a apropiat pentru a da mâna cu el și a fost bruscat de gărzile de corp.

Putin, în schimb, s-a dus spre el după câțiva pași și l-a invitat să-l însoțească spre  Mormântul Ostaşului Necunoscut, pentru a depune flori.

Vladimir Putin și-a cerut apoi scuze pentru intervenția brutală a gărzilor de corp.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri