Nuntă virală pe TikTok: două stewardese s-au căsătorit într-un hangar plin cu avioane

Data publicării:
două stewardese s-au căsătorit într-un hangar plin cu avioane
Nunta celor două stewardese a devenit virală pe TikTok după ce cuplul a postat două filmări din timpul ceremoniei. Captură foto: Facebook / Michael Dean Shelton

Povestea de dragoste dintre Audrey și Alex Chowbay a început atunci când cele două se pregăteau să devină însoțitoare de bord, relatează Insider. Patru ani mai târziu, stewardesele s-au hotărât să se căsătorească într-un muzeu al aviației din Texas de față cu mai multe avioane care au fost decorate special pentru a marca momentul.

Audrey și Alex, amândouă în vârstă de 27 de ani, au mers la Dallas, Texas, timp de trei săptămâni, în 2018, pentru a parcurge programul de instructaj necesar celor care doresc să fie însoțitori de bord.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

La cursuri au participat 300 de persoane, dar Audrey spune că remarcat-o pe Alex după doar trei zile.

„Ne-am apropiat foarte mult în cele trei săptămâni”, a povestit Audrey. Cât timp au parcurs cursurile de pregătire, cele două s-au simțit ca la o emisiune de dating.

nuntă-avioane2
Însoțitoarele de bord s-au cunoscut în timpul cursurilor de pregătire pe care le-au parcurs pentru a deveni stewardese. Captură foto: Facebook / Michael Dean Shelton

Când a venit timpul să organizeze nunta, Alex și Audrey s-au decis să scoată în evidență ceva ce le reprezintă pe amândouă: dragostea pentru zbor.

Nunta celor două stewardese a strâns 13 milioane de vizualizări pe TikTok

„Amândurora ne place aviația, dar ambele noastre familii sunt și ele din [domeniul] aviației”, a povestit Alex. Lone Star are o gamă largă de avioane care sunt încă bune de zbor și, astfel, este în același tip un muzeu, centru de pregătire și hangar pentru avioane.

Alex și Audrey au avut cartonașe cu numele invitaților în formă de avion și semne de întâmpinare care arătau ca niște pașapoarte pentru a respecta tema aviației. Pentru buchetele de flori cu care au decorat avioanele prezente la nuntă, cuplul a folosit gălbenele.

nuntă-avioane3
Alex și Audrey s-au decis să scoată în evidență ceva ce le reprezintă pe amândouă: dragostea pentru zbor. Captură foto: Facebook / Michael Dean Shelton

Nunta celor două stewardese a devenit virală pe TikTok, acolo unde Alex și Audrey au distribuit două videoclipuri care au strâns 4, respectiv 9 milioane de vizualizări.

Cuplul și-a făcut un cont comun de TikTok ca să răspundă întrebărilor pe care urmăritorii le au despre nunta și relația lor.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri