Video O femeie din Moscova a murit pe bancă după ce a fost testată negativ pentru coronavirus

Data publicării:
o femeie a murit pe banca
Foto: captură video / Youtube

O femeie din Moscova, în vârstă de 48 de ani, a murit pe o bancă din apropierea locuinței sale, în ziua în care a fost externată din spital, după ce a fost testată negativ pentru COVID-19, scrie The Moscow Times. Autoritățile ruse au deschis o anchetă în acest caz.

Femeia a fost ajutată să coboare dintr-o mașină, apoi s-a așezat pe banca din apropierea locuinței sale, unde, câteva minute mai târziu a murit în urma insuficienței cardiace, potrivit autopsiei ulterioare. Momentul tragediei a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

“Victimei i s-a făcut rău în apropierea locuinței sale. Ambulanța a venit după 11 minute, însă, din păcate, paramedicii nu au mai putut să facă nimic pentru a o salva”, a declarat un reprezentat al Direcției de sănătate publică din Moscova.

Yelena Chuklova a murit sâmbătă, după ce a fost externată în urma testării negative pentru coronavirus. Femeia fusese suspectă de pneumonie.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Rusia a cunoscut în ultimele două săptămâni o creştere puternică a numărului de noi infecţii cu SARS CoV-2, înregistrând 57.999 de cazuri şi 513 morţi până miercuri.

Autorităţile ruse revendică una dintre ratele de testare cele mai ridicate în lume, cu 2,2 milioane de teste efectuate de la începutul epidemiei, potrivit cifrelor oficiale, citate de AFP.

Editor: I. I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri