Preşedintele Hondurasului a anunțat în direct la televizor că este infectat cu coronavirus

Data publicării:
Presedintele statului Honduras a anuntat la televizor ca a fost infectat cu coronavirus
Foto: Diario La Prensa

Preşedintele Hondurasului, Juan Orlando Hernandez, a anunţat în direct, la televizor, că a fost diagnosticat cu infecţie cu noul coronavirus, se află sub tratament şi va lucra de la distanţă, scrie Agerpres, citând Reuters.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

'Ca preşedinte al ţării şi cetăţean responsabil, vreau să vă comunic că, în timpul weekendului, am început să simt un oarecare disconfort şi astăzi am fost diagnosticat ca fiind infectat cu COVID-19', a declarat Hernandez marţi seară, într-un discurs televizat.

Împreună cu preşedintele, au mai fost diagnosticaţi cu coronavirus soţia acestuia şi doi dintre colaboratori.

'Medicii au recomandat odihnă, dar voi continua să lucrez de la distanţă şi prin colaboratorii mei', a mai spus Hernandez.

Șeful statului Honduras va sta în izolare, sub observaţie, urmând să se decidă unde va continua tratamentul la recomandarea medicilor săi, a informat guvernul printr-un comunicat. Soţia şefului statului, Ana Garcia de Hernandez, este asimptomatică şi va sta în autoizolare acasă, potrivit aceleiași surse.

Autorităţile din Honduras au raportat până acum 9.656 de cazuri de infectare cu coronavirus şi 330 de decese.

Editor: Cristina Iancu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri