Video Un bărbat a fost arestat după ce și-a suflat nasul pe tricoul unei angajate dintr-un magazin. I se ceruse să poarte masca sanitară

Data publicării:
batran-michigan-coronavirus-dollar-tree
Foto: Captură Twitter

Poliţiştii din Holly, Michigan, au arestat un bărbat de 68 de ani după ce acesta a intrat într-un magazin şi şi-a suflat nasul pe bluza unei angajate. Bărbatul era nervos după ce angajata i-a atras atenţia că trebuie să poarte mască sanitară, dacă vrea să rămână în magazin. Rex Howard Gomoll ar putea fi acuzat de vătămare corporală după gestul lui din magazinul american Dollar Tree, potrivit CNN, citat de Mediafax.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După ce angajata i-a spus că nu poate continua cumpărăturile dacă nu poată mască sanitară, acesta i-a răspuns: „Uite, o să folosesc asta pe post de mască”, înainte să-şi şteargă nasul şi faţa pe bluza angajatei.

Femeia a fost singura persoană care a intrat în contact cu bărbatul, care, potrivit acesteia, a fost gălăgios până a ieşit din magazin.

Randy Guiler, vicepreşedinte al relaţiilor cu investitorii la Dollar Tree, a declarat că astfel de comportament iresponsabil la adresa angajaţilor nu este de acceptat în magazinele Dollar Tree.

Acesta este doar unul dintre multele incidente care apar în spaţiile publice din cauza persoanelor care refuză să poarte mască sanitară. În urmă cu câteva zile, tot în Michigan, un agent de pază a fost împuşcat mortal, după ce s-a certat cu o clientă pe această temă.

Editor: A. D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri