Un bărbat care a dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit într-un congelator din subsolul unui bar din Londra

Data actualizării: Data publicării:
colaj cu fotografia unui barbat si a unei cladiri
Rămășițele lui Roy Bigg au fost descoperite într-un congelator din subsolul unui fost bar din estul Londrei FOTO: Poliția Metropolitană

Un bărbat dispărut în urmă cu 10 ani a fost găsit mort într-un concelator, în subsolul unui bar. Anchetatorii britanici sunt în fața unui caz extrem de bizar și au făcut un apel la cei care l-au cunoscut pe bărbat pentru a elucida misterul.

Rămășițele lui Roy Bigg au fost descoperite în octombrie 2021 într-un congelator aflat în subsolul unui fost bar din estul Londrei. Cadavrul a fost găsit de constructori care lucrau la reamenajrea spațiului, potrivit Poliției Metropolitane, citată de BBC.

Identificarea cadavrului a fost făcută acum, în baza fișelor dentare.

Roy Bigg a fost dat dispărut la începutul anului 2012. „Vrem să vorbim cu oamenii care l-au cunoscut și sperăm că aceștia ne vor ajuta să stabilim ce stil de viață avea, obiceiurile lui și, mai ales, când a fost văzut ultima dată. Dacă l-ați cunoscut pe Roy, vă rugăm să ne contactați. Orice informație poate avea o semnificație reală în anchetă”, a declarat inspector Kelly Allen, de la Poliția Metropolitană. Ea a mai spus că anchetatorii suspectează că trupul bărbatului, care avea 67 de ani atunci când a dispărut, a stat în congelator „câțiva ani”.

Examinarea post-mortem nu a putut stabili o cauză a decesului.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri