Un premiu uriaș la loto, de 41 de milioane de lire sterline, e nerevendicat de o lună. Se apropie primul termen limită

Data publicării:
EuroMillions Jackpot Reaches 100 Million
Foto: Guliver / GettyImages

Un premiu uriaș la loteria Euromilions, câștigat în 3 decembrie în Marea Britanie, a rămas nerevendicat. Biletul câștigător a fost jucat în Dorset, relatează The Independent.

Este pentru a șaptea oară în acest an în care marele premiu al loteriei europene este câștigat în Marea Britanie.

Biletul câștigător, cu un premiu de aproape 41 de milioane de lire sterline, are numerele 18, 31, 32, 38 și 48, iar stelele norocoase sunt 04 și 12.

Câștigătorul mai are timp până în 2 ianuarie, când e primul termen limită, să-și revendice premiul. Reprezentanții Camelot, operatorul loteriei Euromilions, spun că, dacă biletul câștigător a fost pierdut sau distrus din greșeală, cel care l-a jucat poate să facă o sesizare în scris. Operatorul urmează să decidă dacă cererea e validă și dacă va plăti marele premiu.

Dacă nu apare nicio revendicare până în 2 ianuarie, va exista și un al doilea termen-limită: 31 mai.

Facem tot posibilul să-l aducem pe posesorul biletului aproape de acest premiu de aproape 41 de milioane de lire sterline, unul dintre cele mai mari premii care au rămas nerevendicate”, a spus Andy Carter, reprezentant al Camelot.

Dacă premiul nu va fi ridicat, banii și dobânzile aferente vor ajunge la proiecte din Marea Britanie, finanțate de Loteria Națională din această țară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri