VIDEO. Momentul în care o femeie este luată de viitură, în timpul inundațiilor devastatoare din China

Data publicării:
o femeie este luată de viitură, în China
O femeie este luată de viitură, în China FOTO: captură video BBC

O femeie a fost salvată în ultima clipă, după ce a fost luată de o viitură puternică, pe o stradă din centrul Chinei, unde au fost înregistrate inundații extreme. Momentul dramatic a fost filmat cu telefonul mobil.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În imagini se vede cum femeia, care era însoțită de o altă persoană, este pur și simplu izbită la pământ și luată de apele învolburate. Mai multe persoane care au fost martore au alergat după ea și au salvat-o.

Cel puțin 12 persoane au murit în Henan, provincie centrală din China, în urma inundațiilor violente. În metropola Zhengzhou, apele au inundat reţeaua de metrou, unde sute de persoane au rămas blocate în garnituri, dar şi în tuneluri, potrivit relatărilor martorilor şi imaginilor publicate pe reţelele de socializare. În imagini, apa le ajunge oamenilor până la umeri. Au fost mobilizate echipe de intervenţie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri