Turist de 73 de ani, rătăcit într-o pădure, găsit după o săptămână. Cum a supravieţuit

Data publicării:
salvare barbat

Un turist de 73 de ani care a dispărut timp de o săptămână într-o pădure din sudul Californiei a fost găsit sâmbătă teafăr şi nevătămat. El a supravieţuit fără să mănânce în tot acest timp, doar bând apă dintr-un pârâu, au transmis membrii echipei de salvare.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Eugene Jo a dispărut pe 22 iunie, după ce s-a pierdut de grupul de excursionişti din care făcea parte, în pădurea naţională Angeles, din sudul Californiei, potrivit unui anunţ postat pe  Twitter de  echipa de căutare și salvare.

Bărbatul a fost găsit "într-o râpă în zona Canyonului Devil, la câțiva kilometri distanță de traseul urcușului inițial".

Salvatorii săi au anunţat pe Twitter că bărbatul a putut să meargă şi să vorbească cu cei care l-au găsit deşi nu mâncase nimic în ultimele cinci zile. El a supravieţuit bând apă dintr-un pârâu, au precizat salvatorii.

Eugene Jo nu a suferit leziuni traumatice, el fiind dus la un spital local pentru o evaluare suplimentară.

Aproximativ 75 de persoane au fost împărțite în 11 echipe care au luat parte la căutarea bărbatului.

Surse: cnn.com, Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri