MAE a lansat o atenţionare de călătorie pentru mâine la Atena

Data publicării:
greva 20grecia 20mediafax-39318

MAE a transmit o atenționare de cășătorie azi după ce organizația sindicală ADEDY a anunțat o grevă generală de 24 de ore în ziua de miercuri, 19 decembrie. În aceeasi zi, organizaţia sindicală GSEE a anunţat o grevă pe o perioadă de trei ore.

Potrivit unui comunicat MAE, cele două organizații vor organiza un protest comun miercuri, orele 12.00 în piața Klafthomos, din centrul Atenei.

„Ca urmare a acestor proteste și a grevelor anunțate, este posibil să apară probleme în funcționarea serviciilor publice (școli, spitale, case de asigurare, întreprinderi publice, mijloace de transport public). Potrivit unor surse locale, trenurile nu vor circula în ziua de miercuri 19.12.2012”, arată MAE.

În plus, este posibil să fie limitat traficul aerian în cadrul aeroportului de la Atena și în consecință pot fi anulate sau pot apărea înârzieri ale unor zboruri.

„Cetățenii români care intenționează să se deplaseze în Republica Elenă, la data de 19 decembrie 2012, sunt rugaţi să se informeze din timp asupra măsurilor restrictive de trafic aerian și feroviar ce pot fi luate de către autoritățile elene și totodată să evite deplasările în zonele centrale ale oraşului Atena, în această zi”, arată MAE.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri