Mesajul premierului Tudose după atentatul din Barcelona

Data actualizării: Data publicării:
170427_MIHAI_TUDOSE_05_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea

Premierul Mihai Tudose a transmis, joi seară, un mesaj în care și-a exprimat regretul față de tragedia de la Barcelona, precizând că evoluția situației este urmărită „cu foarte mare atenție” de către autoritățile române, potrivit Agerpres.

În aceste momente de grea încercare, ne exprimăm regretul față de tragedia de la Barcelona și urmărim cu foarte mare atenție evoluția situației. La nivelul Ambasadei României la Madrid, a fost instituită o celulă de criză, iar Consulatul General al României la Barcelona este în legătură permanentă cu autoritățile locale. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de cei din Barcelona și familiile lor!”, a scris Tudose pe Facebook.

O furgonetă a intrat joi pe artera Rambla din metropola catalană și a parcurs circa 600 de metri printre pietoni, apoi s-a izbit de un chioșc, iar șoferul a fugit. Autoritățile consideră că este vorba despre un act terorist.

Poliția spaniolă a anunțat că a arestat doi suspecți după atentat. Totodată, un oficial al guvernului regional catalan a confirmat, pe Twitter, că bilanțul atacului este de 13 morți și cel puțin 80 de răniți.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri