Românii recidivează în Spania: 200 de nuntași au părăsit localul fără ca nimeni să plătească

Data publicării:
shutterstock_252002350
Foto: Shutterstock

O familie de români a organizat o nuntă într-un local din oraşul spaniol Viveiro (provincia Lugo), dar după terminarea evenimentului membrii acestei familii au plecat fără să achite localului o factură de peste 8.000 de euro şi sunt de negăsit, astfel că poliţia spaniolă a cerut ajutor internaţional pentru a-i localiza, scrie vineri publicaţia La Vanguardia.

shutterstock_252002350
Foto: Shutterstock

Familia ginerelui negociase preţul cu localul, fiind convenit să plătească un avans de 1.500 de euro înaintea nunţii şi 8.266 la terminarea petrecerii.

Conform presei locale, nunta desfăşurată pe 9 mai nu a dus lipsă de lux, inclusiv rochia miresei fiind împodobită cu pietre Swarovski. Mai mult, au apelat chiar la un avion privat pentru a aduce un faimos artist român care să însufleţească petrecerea.

Cei circa 200 de invitaţi au băut, au mâncat şi au petrecut până dimineaţă, iar când a venit ora când au trebuit să elibereze localul fratele ginerelui a promis că va achita factura a doua zi, motivând că nu poate plăti pe moment întrucât tatăl său are probleme de sănătate. Ziua următoare membri ai familiei au venit acolo cu aceeaşi scuză pentru a nu plăti, apoi au dispărut şi nu se mai ştie nimic de ei.

După zece zile de aşteptare, timp în care localul a încercat în zadar să-i contacteze la numerele de telefon lăsate, a fost sesizată poliţia spaniolă, care la rândul ei a cerut ajutor internaţional pentru localizarea în Spania, România sau într-o altă ţară a membrilor acelei familii acuzaţi de escrocherie.

În primăvara anului trecut, 120 de români au fugit dintr-un restaurant din localitatea spaniolă Bembibre fără să plătească. Oamenii au reușit să îi inducă în eroare pe chelneri deoarece au ieșit în pas de dans din clădire înainte să fugă spre mașini. Mai exact, au dansat conga până la ieșirea din restaurant.

Sursa: Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri