Video&Foto Un băiețel de doi ani, printre victimele furtunii violente din California. Stătea pe canapea când un copac s-a prăbușit peste casă

Data publicării:
furtuna California
Furtuna care a lovit statul California a provocat moartea a trei oameni și pagube imense. Foto: Profimedia Images

Cel puțin doi adulți și un copil au murit în timpul furtunii extrem de violente care a lovit statul California. Cazul un copil de doi ani, impresionează America. Băiețelul era în sufragerie, pe canapea, când un copac a fost smuls de vântul puternic și s-a prăbușit, distrugând casa. Alți doi oameni, surprinși de furtuna deosebit de puternică au murit, au anunțat autoritățile statului California, potrivit NBCNews.

Furtuna a cuprins California și mai mulți copaci au fost doborâți. Copilul stătea pe o canapea din sufragerie când copacul s-a prăbușit pe acoperișul casei mobile și căzut peste copil pe canapea. Tatăl băiatului și un vecin au reușit să-l elibereze, o echipă de paramedici sosită de îndată la locul accidentului au efectuat manevrele de resuscitare, însă, în final, copilul a fost declarat mort.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În Fairfield, o tânără de 19 ani a fost ucisă într-o coliziune cu un stâlp. Tânăra nu a reușit să controleze mașina din cauza carosabilului inundat.

„Din păcate, viteza nepotrivită pentru condițiile meteo a fost probabil motivul principal al coliziunii, apa de pe drum fiind un factor care a contribuit”, a spus poliția din Fairfield.

O familie din San Francisco a rămas blocată într-un vehicul după ce un copac s-a prăbușit peste ei în timp ce erau în mers. Acesta a fost un caz fericit, pentru că cei doi oameni au fost salvați, au raportat autoritățile din San Francisco.

Furtuna care a lovit statul California a provocat moartea a trei oameni și pagube imense. Foto: Profimedia Images
Furtuna care a lovit statul California a provocat moartea a trei oameni și pagube imense. Foto: Profimedia Images

Pagubele sunt semnificative. Mai multe străzi sunt complet inundate, mii de oameni au rămas fără curent electric, iar pericolul unor alunecări de teren este foarte mare, anunță autoritățile californiene.

Miercuri seara, peste 190.000 de gospodării și instituții au rămas fără curent electric.

Ciclonul care lovit joi California, a doborât copaci care au căzut peste case, a întrerupt electricitatea pentru zeci de mii de oameni, scrie The New York Times.

„Această furtună lovește întregul nostru stat”, a spus Brian Ferguson, purtător de cuvânt al Biroului pentru Servicii de Urgență al Guvernatorului Californiei care a anunțat că există riscuri mari de inundații puternice, avalanșe și întreruperi masive de curent.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri