Un copil de 2 ani a murit de foame lângă cadavrul tatălui său, mort în urma unui infarct

Data actualizării: Data publicării:
copil
Cadavrul micuțului Bronson Battersby a fost găsit ghemuit lângă cel al tatălui său, Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani, în casa lor din Skegness, Lincolnshire, pe 9 ianuarie

Un băieţel de numai 2 ani, din Marea Britanie, a murit de foame, după ce tatăl său cu care locuia a suferit un infarct şi a decedat. Cadavrul micuțului Bronson Battersby a fost găsit ghemuit lângă cel al tatălui său, Kenneth Battersby, în vârstă de 60 de ani, în casa lor din Skegness, Lincolnshire, pe 9 ianuarie, scrie BBC.

Cei doi se aflau sub supravegherea asistenţilor sociali, care i-au vizitat pe 2 ianuarie, însă nimeni nu a răspuns la ușă. Asistentul social a sunat la poliție și, peste două zile, a revenit la familia Battersby. Însă, din nou, fără rezultat.

Pe 9 ianuarie, asistentul a reușit să intre în casă cu o cheie oferită de proprietarul imobilului și a făcut șocanta descoperire.

Singurul care a fost găsit în viață este câinele familiei, Skylar.

Bărbatul a murit în urma unui infarct în jurul datei de 29 decembrie, iar decesul copilului s-a produs în urma deshidratării şi lipsei hranei.

Derrick Campbell, de la Biroul Independent pentru Conduita Poliției, a descris „circumstanțele dureroase” în care au murit cei doi ca fiind „cu adevărat șocante”. „Vom ancheta dacă poliția a ratat oportunități de a-i verifica pe domnul Battersby și pe Bronson mai devreme.”

Directorul de la Protecția Copilului, Heather Sandy, a spus pentru BBC că Kenneth a murit în urma unui infact și că el și Bronson erau singuri în casă. „Asta însemna că nu a mai rămas nimeni care să-i ofere îngrijire lui Bronson și astfel Bronson a murit și el”, a spus Sandy.

Mama copilului a declarat că şi-a văzut fiul ultima dată înainte de Crăciun, după care s-a certat cu tatăl copilului și a plecat de acasă.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri