Un martor dezvăluie ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman către bărbatul care a ucis-o

Data publicării:
Morgan Freeman
Foto: Guliver/Getty Images

E’Dena Hines, nepoata actorului Morgan Freeman, a fost ucisă în august 2015, de către iubitul ei, Lamar Davenport, în plină stradă, în centrul Manhattanului. Martorii audiați acum la proces povestesc că le-a fost frică să intervină în disputa dintre cei doi, cu toate că femeia în vârstă de 33 de ani era pusă la pământ de iubitul ei.

Morgan Freeman
Foto: Guliver/Getty Images

O tânără de 22 de ani a povestit la tribunal că se plimba pe stradă, pe 16 august, în jurul orei 2:50, când s-au întâlnit cu cei doi. „Se certau. Ea era la pământ, iar el era deasupra ei, o imobilizase. Am sunat la poliție. El urla la ea niște lucruri...îi spunea că vrea să scoată diavolul din ea. Apoi a scos cuțitul. A înjunghiat-o de mai multe ori în spate, apoi în piept și în gât”, a povestit martora.

Criminalul a ridicat apoi cuțitul în dreptul frunții și i-a aplicat o ultimă lovitură lui Hines.

„Ea era pe burtă și cumva s-a întors, iar el a înjunghiat-o în piept. Ea încerca să scape, îl lovea și încerca să îl împingă. El s-a oprit abia când ea nu mai mișca”, a mai adăugat martora.

Aflată pe moarte, E’Dena Hines l-a întrebat pe iubitul ei de ce o rănește. „Îi repeta: «de ce faci asta?»”, spune martora.

Lamar Davenport a înjunghiat-o pe tânără de 25 de ori. O analiză toxicologică a arătat că acesta consumase droguri înainte și criza sa de nervi a fost una de natură psihotică, au arătat medicii.

„Chiar am vrut să facem ceva, să o ajutăm cumva. Dar ne-a fost teamă că el o să ne atace și pe noi. Vreau să se facă dreptate”, a mai spus martora.

E’Dena Hines era fiica unei fiice adoptive a lui Morgan Freeman. Actorul a adoptat-o oficial pe Hines și a crescut-o ca și când ar fi fost propriul său copil. După moartea lui Hines, Morgan Freeman a făcut tot posibilul să îl împiedice pe tatăl biologic al tinerei să moștenească cei 791.000 dolari rămași după decesul E'Denei. Tatăl biologic al lui Hines a abandonat-o în copilărie, iar actorul a argumentat la tribunal că aceasta abia dacă își cunoștea tatăl.

E’Dena Hines și Morgan Freeman erau extrem de apropiați. Cei doi au fost fotografiați de mai multe ori pe covorul roșu, la evenimente. „Lumea nu îi va cunoaște niciodată talentul uriaș cu care a fost înzestrată. Dar steaua ei va continua să strălucească în inimile noastre, în gândurile și în rugăciunile noastre. Odihnească-se în pace”, a transmis Morgan Freeman, după moartea lui Hines.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri