Reacția primarului din Calafat, după imaginile virale de la Târgul de Crăciun: „Prezența publicului nu poate fi dirijată de primărie”

Data publicării:
artista pe scena
Imagini virale din Calafat. O cântăreață îndeamnă oamenii să aplaude la un concert fără niciun spectator. FOTO: Captură Digi24

Dorel Mitulețu, primarul orașului Calafat, a reacționat după imaginile de la Târgul de Crăciun care arată o cântăreață în timp ce îndeamnă oamenii să aplaude la un concert fără niciun spectator. „Prezența publicului la un eveniment nu poate fi dirijată de către primărie”, spune primarul.

„Cu mari greutăți și cu buget foarte limitat, este pentru prima dată în istoria localității când la Calafat se organizează un astfel de târg. Regret că au fost condiții atmosferice neprielnice, care au stricat o seară începută frumos; din păcate, un simplu cetățean ca mine nu are puteri supranaturale pentru a opri ploaia” a scris edilul pe pagina de Facebook.

„Menționez că nu primăria este organizatorul acestui târg de Crăciun, ci ea este doar partener la organizarea acestuia, îndeplinindu-și în totalitate obligațiile: asigurarea domeniului public și energiei electrice pentru eveniment. Restul cheltuielilor, inclusiv tariful artiștilor, sunt suportate de organizator. Pe de altă parte, prezența publicului la un eveniment nu poate fi dirijată de către primărie; cei care doresc să frecventeze târgul o fac atunci când vor și când pot,” a adăugat Dorel Mitulețu.

Interpretarea unei artiste de la târgul de Crăciun organizat în Calafat a devenit virală pe rețelele sociale. Chiar dacă spectatorii au lipsit, cântăreața a îndemnat publicul să aplaude.Atrase de îndemnurile cântăreţei, câteva persoane s-au apropiat şi au început să filmeze scenele amuzante. Tinerii nu au reacţionat însă aşa cum se aștepta artista, ci au plecat imediat. Ea a continuat însă să cânte fără spectatori.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri