Porți deschise la Ford. Vizitatorii s-au plimbat cu o mașină unică în lume, cu motor produs la Craiova

Data publicării:
caterham-ecoboost-17 1

Pasiunea lui Constantin Radu pentru automobilele marca Ford este veche. A făcut tot posibilul să-şi cumpere un Scorpio model 1995, o filă de istorie, după cum singur recunoaşte. L-a luat acum patru ani, din Constanţa,

„Când am luat-o, proprietarul vorbise cu mine cu şase luni înainte, nu prea a vrut să o vândă la momentul respectiv, tot eu am venit după alte şase luni, el crezând că este altcineva şi am luat maşină de la el, tot eu”, povestește el.

Reprezentanţii Ford au fost încântaţi să aibă la Craiova peste 40 de modele din toate timpurile şi peste 100 de pasionaţi care au venit din toată ţara.

După vizita din fabrică, membrilor clubului li s-a pregătit o altă surpriză, o tură cu un automobil Caterham care are o putere de 140 de cai. Această maşină este unică în lume. Sub capotă ascunde un motor de 1 litru Eco Boost produs la Craiova.

Asociaţia ClubFord România a fost înfiinţată în 2008. De atunci, toţi pasionaţii de maşini au o comunitate a lor, unde îşi împărtăşesc dragostea pentru motoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri