VIDEO. Varianta rusească Tesla Cybertruck, scoasă la vânzare. Cât costă o „călătorie infernală”

Data publicării:
cybertruck

Un vehicul, care seamănă cu modelul recent dezvăluit de Elon Musk, a fost pus la vânzare de către creatorii săi după ce maşina a fost văzută pentru prima oară în zona Moscovei, săptămâna trecută, provocând o agitaţie pe reţelele de socializare ruseşti, potrivit RT.

„Copia” manuală realizată după modelul Tesla Cybertruck este acum scoasă la vânzare în Rusia şi, spre deosebire de original, varianta rusească a maşinii are un preţ mai degrabă modest, de 10.000 de dolari, scrie Mediafax. Realizarea întregului proiect a costat doar 80.000 de ruble (aproximativ 1.200 de dolari). O călătorie „infernală” cu maşina este disponibilă pentru suma de 666.666 de ruble (aproximativ 10.700 de dolari), dar o privire mai atentă sub capotă ar putea atenua entuziasmul iniţial, relatează RT.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Cybertruck-ul” rusesc a fost creat de echipa Pushka Garazh YouTubers, care se concentrează pe restaurarea maşinilor ruseşti, folosind materiale ieftine şi o mulţime de obiecte improvizate. Copia Tesla este de fapt o LADA acoperită cu tablă şi etichetată cu anul 2019, în ciuda faptului că producţia s-a încheiat la începutul anilor 2000.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri