(P) iPhone 14 ar putea renunța în sfârșit la „notch”: LG se va ocupa de fabricarea ecranelor noilor telefoane Apple

Data actualizării: Data publicării:
digi24_jeremy-bezanger-0a1AxtzSmWA-unsplash

După ce americanii de la Apple au lansat recent noile telefoane din gama iPhone 13, mulți se gândesc deja la următoarea generație de telefoane al gigantului din Cupertino. Chiar și cu câteva zile înainte de prezentarea modelelor amintite, am început să cunoaștem câteva dintre cele mai importante caracteristici ale lui iPhone 14, care în versiunea sa Pro ar putea fi în sfârșit telefonul pe care mulți l-au așteptat de la Apple. Și de curând am cunoscut și câteva informații care sugerează că acest telefon ar putea fi în sfârșit ceea ce mulți au visat în ultimii ani, că nu este altceva decât un mobil în sfârșit fără notch, un aspect anacronic în ultimii ani.

LG s-ar afla în spatele acestor ecrane

Cel puțin asta spun cei dintr-o publicație chineză, care asigură că LG dezvoltă un ecran pentru iPhone 14 cu o cameră perforată, ceea ce ar însemna sfârșitul definitiv al crestăturii care a dezamăgit atât de mulți utilizatori în ultimii ani, care se așteptau ca cel puțin iPhone-ul va arăta ca ecranele fără margini și fără crestături ale atâtor telefoane Android. Aceste informații indică lanțul de aprovizionare Apple din China, care asigură că cei din Cupertino caută un furnizor care să poată fabrica ecranul perforat pentru iPhone-ul lor. Dacă acest lucru este adevărat, ne-am putea confrunta cu cel mai revoluționar iPhone din ultimii ani.

iPhone Apple - oferte eMAG

Se speculează că Apple ar fi decis să opteze pentru ecranele coreenilor de la LG, care au ieșit recent de pe piața de telefonie mobilă, pentru a nu continua să alimenteze cota enormă de piață pe care Samsung o are atât în ​​vânzarea de smartphone-uri, cât și în producția de panouri pentru ecranele de tot felul de dispozitive. Se speculează că ecranul iPhone 14 Pro ar putea avea o crestătură mai mică, ca una dintre cele care se numesc pastilă, deoarece au forma uneia dintre acestea. Suficient de mare pentru a găzdui nu numai camera frontală, ci și tot ceea ce aveți nevoie pentru a continua să utilizați Face ID.

Cu toate acestea, nu trebuie să avem încredere și ar trebui să fim deosebit de precauți, deoarece, deși iPhone 14 este subliniat ca primul telefon mobil Apple de mulți ani fără una dintre crestăturile sale caracteristice, realitatea este că firma nord-americană ar putea aștepta în continuare până în 2023 pentru implementarea aceste schimbări importante, deoarece ar fi data la care LG ar putea avea aceste ecrane perforate gata. Prin urmare, putem lua în considerare chiar și posibilitatea de a vedea un ecran de iPhone cu o cameră invizibilă, genul pe care Samsung sau Xiaomi au lansat în ultimele luni pe smartphone-urile lor vârf de gamă și care încă mai trebuie să îmbunătățească foarte mult calitatea rezultată.

În plus, dacă ținem cont de cât de lent își implementează Apple noutățile pe piață, ar fi mai bine să așteptăm să se așeze lucrurile pentru a vedea un iPhone cu una dintre aceste camere. Cu toate acestea, este clar că ceva se mișcă în Apple în ceea ce privește ecranele lor și, desigur, în ceea ce privește ceea ce avem acum, cu acea crestătură uriașă, doar ecranul acestor telefoane se poate îmbunătăți.

LG a renunțat la fabricarea de telefoane mobile în acest an, după ani întregi de scăderi ale vânzărilor. Asta deși, în SUA, LG era încă pe locul 3 în topul vânzărilor de dispozitive mobile în momentul închiderii acestei divizii.

Coreenii au anunțat că vor continua, pentru o perioadă, să ofere suport și update-uri de software pentru telefoanele deja vândute, dar această perioadă de timp va varia în funcție de regiune.

LG a anunțat că a căutat de multă vreme un cumpărător pentru divizia sa de telefonie mobilă, dar că nu a reușit să găsească unul, așa că a decis efectiv să o închidă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri