Gadget

Digi24 te pune la curent cu ultimele știri despre gadgeturi noi și lansări. Descoperă ultimele noutăți în materie de telefoane, tablete, laptop-uri sau calculatoare, fii la curent cu cele mai noi aplicații mobile și citește stiri despre roboți și alte gadgeturi ale viitorului.

apple

VIDEO. Protest anti-Apple, în Germania

Protest în Germania, în faţa unui magazin Apple din Frankfurt. Membrii unor asociaţii anti-globalizare au ocupat trotuarul din faţa magazinului, cerând companiei americane să plătească taxe, la fel...

huawei trei camere

Primul smartphone cu trei camere foto

Funcția celei de-a treia camere foto este neclară. O variantă ar fi ca, prin procesarea imaginilor obţinute de cele trei camere, să rezulte fotografii la o rezoluţie foarte mare.

robot

Robotul care îţi citeşte gândurile

Una dintre revoluţiile tehnologice ale anului trecut este robotul care poate fi controlat cu ajutorul mintii. Asta înseamnă că trebuie doar să ne gândim ce are de făcut şi maşinăria va face întocmai.

iphone X

Cele mai bune smartphone-uri lansate în 2017

Anul 2017 a fost unul plin de lansări inedite, iar marii producători s-au luptat să inoveze și să furnizeze o experiență de utilizare cât mai personalizată și funcții care mai de care mai futuriste.

Curs Valutar

1 CHF = 5.1289

1 EUR = 4.9763

1 GBP = 5.8284

1 USD = 4.6818

Vremea

București Băneasa
23°C
Presiune
743mmHg
Vânt
2m/s
Prognoza detaliată