Sari la conținut

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN. Perioada sărbătorilor de iarnă, surprinsă în toate colțurile lumii 

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN După ce, marţi şi miercuri, Google a afişat primele logouri gândite special pentru sărbătorile de iarnă din acest an, joi, în ziua de Crăciun, motorul de căutare online prezintă un nou logo, care ilustrează o serie de poveşti din toate colţurile lumii, din această perioadă festivă.

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN  „Sărbători fericite din partea Google!” - aceasta este urarea publicată pe prima pagină a motorului de căutare Google România joi.

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN  Noul logo seamănă cu o felicitare de Crăciun, având în vedere că poate fi distribuită atât pe Twitter şi Facebook, cât şi pe e-mail. Doodle-ul Google prezintă, prin intermediul unei melodii şi al unor imagini, atmosfera din perioada sărbătorilor de iarnă, surprinsă în toate colţurile lumii, de la oamenii care aleargă după cadourile de Crăciun, cei care călătoresc pentru a ajunge la timp acasă până la cei care îşi petrec vacanţă la munte.

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN  La fel ca şi în anii precedenţi, Google celebrează în stilul propriu sezonul sărbătorilor de iarnă şi încearcă să îi facă pe oameni să simtă spiritul Crăciunului.

GOOGLE DOODLE CRĂCIUN  Google îşi schimbă logoul ocazional, pentru a serba un anumit eveniment major sau o personalitate care a schimbat lumea.