(P) Pășiți în lumea administrării de rețea la cursul gratuit LINK Academy în București

Data actualizării: Data publicării:
Artboard 7 (1)

Știați că Windows Server este unul dintre cele mai folosite sisteme de operare în Data Centers la nivel global?

Windows Server este sistemul de operare pentru servere creat de Microsoft. În cadrul acestui curs vom discuta despre cea mai folosită ediție în momentul de față, Windows Server 2019.

Profitați de șansa unică oferită de LINK Academy de a păși, complet gratuit, în lumea administrării de rețea și de a cunoaște bazele sistemului de operare Windows Server 2019!

Cursul gratuit „Windows Server” începe pe 13 iulie și se va desfășura în cele mai moderne laboratoare de informatică LINK Academy în București.

Cursul se va desfășura după-amiaza, cu o durată totală de 24 de ore, iar în cadrul cursului vă veți familiariza și veți asimila rolurile și funcțiile de bază ale sistemului de operare necesar, cu ajutorul trainerului certificat Microsoft - Bogdan Badea.

Numărul de locuri este limitat, așadar grăbiți-vă și în doar câteva secunde asigurați-vă locul printr-o simplă înscriere!

Cheia infrastructurii rețelei în companiile mari - Windows Server 2019!

Nicio infrastructură de rețea serioasă, precum nici rezolvarea operațiilor de calcul, de la cele mai simple la cele mai complexe, nu se poate face fără sisteme de operare adaptate.

Windows Server 2019 este un sistem de operare server care face parte din familia sistemelor de operare Windows NT. A apărut pe o bază solidă, versiunea precedentă a sistemului de operare Windows Server 2016, dar a fost dezvoltat paralel cu platforma Windows 10. Spre deosebire de varianta precedentă, aduce numeroase inovații din care putem evidenția patru ca fiind cruciale: Hybrid Cloud, Application Platform, Security and Hyper-Converged Infrastructure (HCI).

Dacă aceste noțiuni vă sunt străine, nu vă faceți griji!

Explicațiile practice pentru fiecare dintre caracteristicile principale pe care se bazează cel mai folosit sistem de operare, au fost simplificate pas cu pas de un expert Microsoft profesionist.

Pentru cursul gratuit „Windows Server” nu este nevoie de niciun fel de cunoștințe în avans, deoarece cursul a fost conceput pentru a se adapta tuturor celor care până în prezent nu s-au întâlnit cu infrastructura și administrarea de rețea, precum și celor care sunt administratori IT, dar care vor să-și extindă și să-și modernizeze infrastructura în cadrul companiei pentru a asigura continuitatea activității în cele mai bune condiții.

Profitați de șansa specială LINK Academy de a începe lucrul cu Windows Server 2019, de a dobândi cunoștințe și abilități de bază necesare pentru utilizarea practică a sistemului de operare Windows Server 2019, de a folosi software-ul cunoscut de virtualizare Hyper-V, unde veți afla cum arată crearea mașinilor virtuale și mediul de domeniu, de a vă familiariza cu noțiunile avansate precum: controleri de domeniu (Domain Controller - Active Directory), DNS, DHCP, Group Policy, bazele pentru securitatea utilizatorului și a calculatorului pe rețeaua administrată de AD și alte elemente importante!

Pășiți pe prima treaptă către jobul de Administrator IT foarte bine plătit și căutat

Cunoștințele și abilitățile pe care le veți dobândi cu siguranță la cursul gratuit „Windows Server” vă vor oferi o bază potrivită pentru perfecționare în continuare, ceea ce vă va aduce șansa de a obține unul dintre cele mai bine plătite titluri din industria IT - administrator de sistem IT sau de rețea.

Administratorul de sistem IT sau de rețea este un job foarte căutat, necesar în fiecare companie la nivel global. Acest fapt este confirmat de informația că salariul mediu pentru un administrator IT începe de la 7.400 RON până la 11.600 RON!

Profesorul cu experiență vă va explica și vă va ajuta, prin exemple practice, să stăpâniți sarcinile cheie în munca de zi cu zi a administratorului de rețea, care se reflectă în rezolvarea problemelor legate de conectarea la rețea, a configurației de securitate pentru conturile de utilizator și securitate de rețea, configurația pentru lucru în mediu mobil, instalarea, configurarea și licențierea sistemului de operare Windows, configurarea și mentenanța soluției cloud în Azure, proiectarea și mentenanța serverului SQL a bazei de date etc.

Durează doar 10 luni pentru a vă îndeplini ambițiile, pentru a vă asigura un titlu profesional și o carieră foarte bine plătită de administrator de sistem IT sau de rețea, prin perfecționare cu programul Network Administration!

Asimilați cunoștințele și abilitățile necesare la LINK Academy, cu un program modern, adaptat fiecărui cursant. Cursurile tradiționale sunt asigurate în laboratoare de informatică cu echipament modern sau acces DL, complet adaptat tuturor cursanților din alte orașe. Cunoștințele și abilitățile voastre dobândite cu minim de teorie și maxim de practică, vor fi confirmate de numeroase certificate gratuite, recunoscute la nivel global, printre care sunt și Microsoft, CompTia, Cisco, suport profesional la angajare, precum și numeroase beneficii gratuite care, cu siguranță, vă vor permite să profesați oriunde v-ați afla!

Durează doar câteva secunde să vă înscrieți, să vă rezervați locul și să pășiți pe prima treaptă în construirea unei cariere foarte bine plătite în IT!

Grăbiți-vă, deoarece numărul de locuri este limitat!

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri