(P) UiPath, în topul companiilor cu cei mai fericiți angajați și cele mai atractive beneficii

Data actualizării: Data publicării:
580x386

UiPath, compania specializată în dezvoltarea roboților software care automatizează procesele de lucru, s-a clasat pe locul al 6-lea în topul firmelor americane cu cei mai fericiți angajați. În cadrul studiului Comparably 2018 Culture Awards, UiPath a mai obținut locul 27 pentru cele mai bune beneficii extra-salariale (Best Perks & Benefits) și locul 38 pentru cel mai bun pachet salarial (Best Compensation).

În cadrul categoriei „Cele mai fericite companii”, UiPath, care anul acesta va depăși numărul de 800 de angajați în România și 1700 la nivel global, a reușit să se claseze în fața unor nume mari precum LinkedIn, Facebook, Starbucks, Red Bull sau Adobe.

Comparably derulează anual un studiu prin care angajații companiilor din Statele Unite oferă note angajatorului la diverse categorii. În cazul UiPath, compania este apreciată de angajați pentru atmosfera de lucru colaborativă, transparența echipei de management și comunicarea bună între colegi.

Ceea ce mă face cel mai fericit la jobul meu este spiritul competitiv, obiectivele noastre foarte clare și toate provocările de care avem parte. Suntem într-un proces de dezvoltare accelerată, iar asta înseamnă un ritm de lucru energic, îmbinat cu distracție la birou” a afirmat unul dintre respondenți.

Ne ascultăm mereu unul pe celălalt, întotdeauna avem timp să ajutăm un alt membru al echipei și toate deciziile sunt luate împreună” a scris un alt angajat UiPath în cadrul survey-ului.

UiPath este una dintre companiile software cu cea mai rapidă creștere la nivel global și primul Unicorn din România, iar ultima investiție a fost obținută în această toamnă, având o valoare de 225 milioane de dolari.

Visul meu a fost să construim o companie în care eu să-mi doresc să lucrez. Cred că locul de muncă ar trebui să fie mediul în care ne dezvoltăm, ne exprimăm ideile, ne jucăm și inovăm. De aceea, facem mereu eforturi pentru ca la UiPath angajații să se simtă inspirați, fericiți și implicați” spune Daniel Dines, CEO și co-fondator UiPath.

Obiectivul UiPath este acela de a deveni liderul global al revoluției digitale din mediul organizațional, prin platforma sa de software RPA care va acomoda din ce în ce mai mulți algoritmi de inteligență artificială și machine learning. Misiunea companiei este ca în viitor fiecare angajat să aibă alături un robot, care să preia activitățile repetitive.

Află care sunt joburile disponibile în cadrul echipei UiPath, dar și beneficiile care i-au adus premiul din Statele Unite, accesând pagina de cariere a companiei, AICI.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri