Simona Halep a încheiat prima în clasamentul grupei. Românca află astăzi adversara din semifinale

Data publicării:
Simona Halep - Facebook

Adversara româncei a fost Elina Svitolina, numărul 40 mondial. Sportiva din Ucraina nu a încurcat-o deloc pe Simona, care s-a impus joi seară, cu scorul de 6-1, 6-1. Meciul a durat 47 de minute şi 51 de secunde.

Ea şi-a asigurat deja 80.000 de dolari. Adversara din semifinale va fi decisă în urma meciurilor de astăzi de la Sofia, când Simona are zi liberă.

În urma disputării celor trei meciuri din faza grupelor, Halep este sigură de ocuparea primului loc - și-a învins toate cele trei oponente, în minimum de seturi. 

Pentru cel de-al doilea loc calificant în semifinale se duelează Alize Cornet și Anastasia Pavlyuchenkova, meciul direct dintre ele două fiind programat pentru astăzi.

Pentru că a încheiat partidele din grupe, Simona va avea o zi liberă, urmând să intre mai odihnită în semifinala care se va disputa sâmbătă. 

În cealaltă grupă, după disputarea primelor două meciuri, Tsvetlana Pironkova a fost eliminată, iar celelalte trei jucătoare păstrează șanse pentru ocuparea primelor două locuri: Samantha Stosur, Ana Ivanovic și Elena Vesnina.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri