Steaua trebuie să câştige astăzi la Basel, în direct la Digi Sport, de la 21.45, pentru a mai spera la primăvara europeană

Data publicării:
Bourceanu Steaua 6145895-Mediafax Foto-George Filip

 

"Este un meci important pentru noi, un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, pentru noi fiind ultima şansă de a mai putea accede în primăvara europeană. Întâlnim o echipă foarte bună, împotriva căreia am avut foarte multe probleme, dar sperăm să facem un meci mult mai bun şi să nu mai repetăm greşelile de la Bucureşti. Trebuie să recunoaştem că Basel este favorită . Este o echipă puternică, joacă acasă, deci ne va fi foarte greu. Vom încerca să jucăm cât mai compact, să ne creăm şanse de a marca şi să reuşim să marcăm. Nu va fi o tragedie dacă nu ne vom califica în primăvara europeană. Jucătorii au făcut enorm pentru fotbalul românesc", a declarat Reghecampf la conferinţa de presă anterioară partidei.

Portarul Ciprian Tătăruşanu consideră, la fel ca şi antrenorul său, că meciul este decisiv pentru primăvara europeană: "Este un joc decisiv, avem nevoie de o victorie pentru şanse în primăvara europeană. Sperăm să facem un joc mult mai bun ca la Bucureşti. Basel este o echipă puternică, bine organizată, solidă şi trebuie să ne autodepăşim pentru a obţine ce ne dorim".

Elveţienii sunt optimişti

Firesc, campioana Elveţiei, care visează chiar la calificarea în optimile de finală ale Ligii Campuionilor, nu concepe să nu câştige meciul de diseară.

"Faţă de partida de la Bucureşti, atunci când am arătat bine doar 60-70 de minute, acum vrem victoria. De data aceasta avem toţi jucătorii valizi şi aşteptăm un rezultat mai bun. Noi vrem să arătăm mai bine decât în tur, această victorie ne ajută să ne batem pentru calificarea în primăvara europeană cu Schalke şi Chelsea", a spus antrenorul Murat Yakin.

Partida FC Basel - Steaua, se va disputa de la ora 21.45, pe stadionul St. Jakobs Park, şi va fi transmisă de Digi Sport. Meciul va fi arbitrat de o brigadă din Portugalia, cu Olegario Benquerenca la centru.

Cele două echipe s-au întâlnit în runda precedentă pe Arena Naţională din Bucureşti, meciul încheindu-se la egalitate, 1-1. Golul Stelei a fost înscris pe final de meci de brazilianul Leandro Tatu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri