Campionul olimpic Usain Bolt s-a trezit cu o gaură de 12,7 milioane de dolari în cont

Data publicării:
Usain Bolt
Sursa foto: Getty Images

Fostul atlet Usain Bolt, recompensat de 8 ori cu medalia de aur la Jocurile Olimpice, s-a trezit cu o gaură de peste 12,7 milioane de dolari în contul pe care îl avea la o firmă de investiții din Jamaica, informează Insider.

Bolt avea 12,8 milioane de dolari într-un cont la firma de investiții jamaicană Stocks & Securities Limited (SSL), banii făcând parte din fondul său de pensii și economii. Associated Press scrie, citând o scrisoare trimisă de avocații lui Usain Bolt către SSL, că în cont mai există doar 12.000 de dolari.

Scrisoarea mai spune că "dacă situația este corectă, și noi sperăm că nu este, atunci împotriva clientului nostru s-a comis o fraudă, un jaf sau ambele".

Potrivit publicației jamaicane The Gleaner, Usain Bolt a descoperit lipsa banilor pe 11 ianuarie 2023.

Avocații fostului atlet amenința firma de investiții cu o acțiune civilă sau penală dacă banii nu sunt returnați în decurs de 10 zile.

Firma SSL s-a mai confruntat cu acuzații de fraudă și în trecut, iar autoritățile jamaicane au instalat marți un manager provizoriu la conducerea firmei în baza acuzațiilor anterioare.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri