Astra, Petrolul și Pandurii își joacă astăzi șansele pentru play-off-ul Europa League

Data publicării:
113401 113401 cupe europene

 

Sursa foto: Digi Sport

De la ora 19:00, Astra Giurgiu joacă acasă contra slovacilor de la Trencin, după ce în prima manșă a învins la o diferență de două goluri, scor 1-3. O victorie în această seară ar aduce puncte importante pentru clasamentul coeficienților.

Slovacii au nevoie de un succes cu 3-0 pentru a se califica mai departe, rezultat pe care este greu de crezut că îl pot obține, având în vedere și lipsa de experiență pe plan european.

Ne așteaptă un meci greu. Suntem pe cale de a scrie istorie pentru noi și pentru acest club. Chiar dacă am câștigat în tur, echipa de la Trencin ne-a pus probleme în multe momente. Trebuie să abordăm foarte serios acest meci”, a susținut Daniel Isăilă.

Meciul Astra - Trencin este transmis de la ora 19:00 de Digi Sport 1.

De la ora 21:00, Petrolul trebuie neapărat să marcheze pentru a-și mări șansele să meargă în play-off. Deși au dominat meciul de acasă, ploieștenii au terminat doar la egalitate, 1-1, în meciul cu olandezii de la Vitesse.

Cosmin Contra va trebui să-și motiveze jucătorii, iar un atac puternic la începutul partidei și un gol marcat ar ușura cu mult munca sa.

Suntem la un gol distanță de calificare. Dacă dăm gol și nu primim, suntem calificați. Nu știu dacă putem să nu luăm gol, Vitesse e ofensivă, dar dacă dam gol primii vom avea mai multe spații și vom profita de asta”, a spus Cosmin Contra.

Meciul Vitesse Arnhem - Petrolul Ploiești începe la 21:00 și este transmis de Digi Sport 1.

Tot în deplasare evoluează și Pandurii. După 1-1 în turul cu Hapoel Tel Aviv, elevii lui Cristi Pustai au și ei nevoie de un gol ca de aer. În meciul din campionat, antrenorul și-a menajat câțiva jucători de bază, tocmai pentru a forța o calificare în play-off-ul Europa League, la prima participare în cupele europene pentru gorjeni.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri