CFR Cluj - Viitorul Constanța 2-1. Prima victorie şi ultimul meci cu Mircea Rednic

Data publicării:
batin

Foto: DigiSport.ro

La meciul înaintea căruia s-a anunţat despărţirea de Mircea Rednic, CFR Cluj a avut emoţii mari în faţa Viitorului Constanţa.

Gavra a fost la un pas să îl învingă pe Felgueiras la cea mai mare ocazie a oaspeţilor. Batin a deschis însă scorul pentru CFR după o greşeală a fundaşilor adverşi, care i-au făcut mingea cadou atacantului la 20 de metri de poartă.

La cinci minute de la reluare, Gavra a restabilit egalitatea cu un şut din întoarcere care nu i-a lăsat speranţe lui Felgueiras.

Evoluţia bună a Viitorului a fost trădată de greşeala lui Vâtcă. Portarul s-a jucat cu focul în faţa lui Kapetanos, a pierdut mingea, iar apoi a faultat. Penalty şi eliminare, însă noul intrat Buzbuchi a apărat execuţia lui Deac.

Nu a fost suficient pentru ca echipa lui Hagi să evite înfrângerea. Batin a reuşit dubla după o nouă greşeală a apărătorilor adverşi.

A fost golul care a adus prima victorie a CFR-ului în campionat, însă soarta lui Mircea Rednic în Gruia fusese pecetluită înaintea meciului. Petre Grigoraş este favorit să îl înlocuiască pe Rednic, care a rezistat doar patru etape la Cluj.

Meciul CFR Cluj - Viitorul Constanţa pe DigiSport.ro



Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri