Video Dani Alves, atacat de un roi de viespi în timpul unui meci - VIDEO

Data publicării:
viespi

Dani Alves, jucătorul lui Sao Paulo, a fost atacat de un roi de viespi în timpul meciului pe care echipa sa îl disputa, sâmbătă seara, contra lui Fortaleza, scor 2-1, în etapa cu numărul 23 din prima ligă braziliană, informează MEDIAFAX.

Potrivit Mundo Deportivo, în timpul partidei, Dani Alves a mers la colţul terenului pentru a executa un corner, însă a fost atacat în zona gâtului de un roi de viespi care se afla pe fanion. Alves a fost vizibil afectat de cele întâmplate, iar arbitrul a oprit jocul pentru aproximativ cinci minute.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Cel care a reuşit să salveze situaţia a fost fundaşul central de la Fortaleza, Jackson, care şi-a tras tricoul pe cap şi a mers să arunce fanionul într-o zonă mai îndepărtată de teren.

Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 2-1. Pentru Sao Paulo au înscris Pablo şi Gomes, în timp ce unicul marcator al celor de la Fortaleza a fost Paulista, din penalti.

Dani Alves (36 de ani), internaţional brazilian şi fost jucător la echipe precum Sevilla, Barcelona, Juventus sau PSG, a revenit în ţara natală la începutul acestui sezon, semnând un contract până în 2022 cu Sao Paulo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri