LIGA I. CFR Cluj - CS Severin 1-3. Prima victorie în deplasare

Data publicării:
severin

Omul meciului de la Cluj a fost Florin Costea, ex-stelistul reuşind să marcheze două goluri. El a deschis scorul în minutul 13, cu un şut din apropierea porţii lui Stăncioiu, însă bucuria oaspeţilor nu a durat mult, pentru că gazdele au restabilit egalitatea după doar un minut, prin Rui Pedro. 

Cu două minute înainte de pauză, Costea şi-a readus echipa în avantaj, cu un şut de la 15 metri, iar Vranjkovici a stabilit rezultatul final, 3-1 pentru Severin, în minutul 59, după o pasă primită de la Thomas.

Au jucat echipele:

CFR Cluj: Stăncioiu - Ivo Pinto, Cadu, Rada, Sespi - Mureşan (Sare '54), Adam Vass (Bjelanovici '61) - Deac, Diogo Valente (Maah '72), Rui Pedro - Buş. Antrenor: Eugen Trică.

CS Severin: Panagopoulos - Dănănae, Tătaru, Asanovici, Olah - D. Stoica - Hasanovici (Poiană '77), Neacşa (Crăciun '90+2), Vranjkovici, Costea - Joel Thomas (Bălău '90). Antrenor: Ionel Gane.

Cartonaşe galbene: Cadu '33, Sare '67 / Hasanovici '36.

Partida a fost arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Paul Unimătan, ajutat la cele două linii de Aurel Oniţa şi Ciprian Danşa, în timp ce Florin Marcu a fost rezervă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri