Mesajul emoționant al lui Gigi Buffon la moartea lui Davide Astori

Data publicării:
davide astori gigi buffon_instagram

Lumea fotbalului e încă în șoc după decesul subit al lui Davide Astori. Gianluigi Buffon a impresionat pe toată lumea prin mesajul emoționant pe care l-a scris după moartea fostului căpitan al Fiorentinei.

Buffon și Astori au fost adversari în urmă cu aproape o lună, atunci când Juventus a învins-o pe Fiorentina pe Artemio Franchi, scor 2-0.

„Bună, dragă Asto,

De obicei, eu nu-mi exprim public gândurile despre o persoană. Mereu am considerat că frumuseţea şi unicitatea unei prietenii bazate pe respect reciproc şi afecţiune nu ar trebui să fie exploatate sau să ajungă la urechile unor oameni care nu ştiu să respecte asemenea legături.

În cazul tău, simt că trebuie să fac o excepţie, pentru că ai o soţie tânără şi o familie în suferinţă, mai ales fetiţa ta. Ea merită să ştie că tatăl ei a fost, din toate punctele de vedere, o persoană perfectă. Un mare om!

Ai fost cel mai bun exemplu al lumii de odinioară, având valori precum altruismul, eleganţa, educaţia şi respectul faţă de alţii. Felicitări! Ai fost unul dintre cei mai mari sportivi pe care i-am văzut vreodată!

Odihneşte-te în pace!

Al tău nebun, Gigi”, a scris Buffon pe Instagram.

Primarul Florenţei, Dario Nardella, a decis ca ziua în care va fi înmormântat căpitanul echipei Fiorentina, Davide Astori, să fie una de doliu pentru oraşul italian.

Procurorul Antonio De Nicolo a declarat, duminică, la câteva ore după constatarea decesului căpitanului echipei Fiorentina, Davide Astori, că jucătorul a murit din cauze naturale, ceea ce este ciudat având în vedere că fotbaliştii profesionişti sunt monitorizaţi din punct de vedere medical.

„Jucătorul a murit în urma unui stop cardiac, din cauze natural. Este ciudat că i se poate întâmpla un astfel de lucru unui jucător profesionist, care este monitorizat îndeaproape şi nu a dat semne că ar avea probleme”, a spus De Nicolo.

Ultimul care l-a văzut pe Astori în viaţă a fost portarul Marco Sportiello, care a jucat împreună cu colegul său jocuri video sâmbătă seară.

Căpitanul formaţiei Fiorentina, Davide Astori, a încetat din viaţă duminică dimineață, la Udine, unde se afla cu echipa pentru un meci cu Udinese, din Serie A.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri