Sari la conținut

VIDEO. Calificare după 22 de penalty-uri

Viitorul s-a calificat în sferturile Cupei Ligii, după o partidă foarte echilibrată împotriva Craiovei. S-a ajuns la penalty-uri, iar portarii au decis învingătoarea.

Suspendat, Gică Hagi a urmărit din tribune meciul.

Oltenii au avut prima ocazie, prin Bancu. Replica gazdelor a dat-o Benzar, dar a trimis pe lângă din lovitură liberă. Viitorul a început mai curajos repriza a doua, dar Chiţu nu l-a învins pe Straton. Oaspeţii au dominat finalul reprizei a doua. Ivan a tras bine cu stângul, dar a ratat vinclul porţii. Tot Ivan a irosit cea mai mare ocazie a partidei. A preluat perfect la centrarea lui Dumitraş, dar Albuţ a avut o intervenţie excelentă.

Nici după cele două reprize de prelungiri nu s-a decis formaţia care merge în sferturile competiţiei. Boli a marcat pentru Viitorul, dar golul a fost anulat corect pentru ofsaid.

Şi după prima serie de penalty-uri a fost egalitate, 4 la 4, după ce Casap a ratat la Viitorul, iar Ferfelea la olteni.

La scorul de 8 la 8, Ganea a ratat a doua lovitură la gazde, dar nici Măzărache nu a transformat lovitura pentru olteni. A venit rândul portarilor, iar Băluţă l-a învins pe Straton, însă portarul Craiovei nu a reuşit să înscrie.

În Liga 1, Craiova va juca duminică acasă cu CSMS Iaşi, iar Viitorul va evolua luni împotriva celor de la FC Voluntari.

Pe aceeași temă