Video&Foto Fotbaliștii unei echipe engleze s-au ras în cap din solidaritate pentru colegul lor bolnav de cancer

Data actualizării: Data publicării:
fotbalisti rasi in cap
Sursa foto: Twitter.ro / Bristol Rovers

Patruzeci de jucători, antrenori și staff de la echipa de fotbal Bristol Rovers din Anglia s-au ras în cap din solidaritate pentru colegul lor, Nick Anderton. Fundașul, în vârstă de 26 de ani, a fost diagnosticat cu o formă rară de cancer osos și a fost operat anul trecut, scrie BBC. "Am vrut doar să îi arătăm sprijinul nostru!", au declarat colegii de echipă.

Nick Anderton evoluează ca fundaș la echipa de fotbal Bristol Rovers din Anglia. Tânărul a fost diagnosticat cu cancer osos vara trecută, iar în prezent face chimioterapie. Ca să îi mulțumească pentru tot efortul depus pentru promovarea echipei, colegii săi s-au gândit să se radă în cap.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Pentru gestul lor au ales data de 16 ianuarie, 16 fiind, de altfel, și numărul purtat pe tricou de colegul lor bolnav de cancer. Printre cei care s-au tuns la zero se numără și Joey Barton, managerul echipei de fotbal Bristol Rovers.

Sursa foto: Twitter.ro / Bristol Rovers
Sursa foto: Twitter.ro / Bristol Rovers

Bristol Rovers este o echipă de fotbal care evoluează, în prezent, în Liga a 3-a din Anglia (League One). Anul trecut, echipa a reușit promovarea după o victorie incredibilă, scor 7-0. Fanii au invadat terenul la finalul meciului care a scris istorie. 

 

 

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri