JO 2020. Fiica rockerului Bruce Springsteen, Jessica, medalie de argint la echitație

Data publicării:
jessica springsteen sare cu calul peste un obstacol
Jessica Springsteen, membră a echipei de echitație a SUA, pe calul Don Juan van de Donkoeve, a ieșit vicecampioană olimpică la sărituri peste obstacole, în finala de la Tokyo Foto: Profimedia

Jessica Springsteen, fiica cântărețului Bruce Springsteen, a ieșit vicecampioană olimpică la echitație, în proba de sărituri peste obstacole, împreună cu echipa Statelor Unite, într-o finală foarte strânsă câștigată în cele din urmă de echipa Suediei, care ia medalie de aur la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 

Suedezii au sărbătorit victoria pe acordurile muzicale ale melodiei „Mamma Mia”, cântată de legendara formație suedeză ABBA.

Trioul suedez cal-călăreț a fost alcătuit din Henrik von Exckermann pe King Edward, Malin Baryard-Johnsson pe Indiana și Peder Fredricson pe All In. Aceștia au învins la o diferență de doar 1,3 secunde, trio-ul din Statele Unite, format din Laura Kraut pe Baloutinue, Jessica Springsteen pe Don Juan van de Donkhoeve și McLain Ward pe Contagious, după ce toți cei șase călăreți au trecut fără greșeli toate obstacolele, relatează Mediafax.

Belgia, campioana europeană, a câștigat bronzul în această competiție, în timp ce echipa Marii Britanii s-a retras, asumându-și că nu va putea lupta pentru o medalie.

podium echitatie JO 2020 profimedia-0625959383
Suedia a câștigat proba de sărituri peste obstacole în concursul de echitație de la Jocurile Olimpice de la Tokyo, SUA (stânga) a luat argintul, iar bronzul a revenit Belgiei Foto: Profimedia

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri