(P) Cel mai des întâlnite 8 întrebări și răspunsuri despre pariuri sportive online

Data actualizării: Data publicării:
Digi24 - Acestea sunt cele mai des întâlnire 8 întrebări și răspunsuri despre pariuri sportive online (1)

Am pregătit o serie de răspunsuri pentru întrebările pe care începătorii le adresează specialiștilor din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară.

Care sunt avantajele pariurilor online?

  • Poți paria de oriunde ai fi și la orice oră din zi sau din noapte, atâta timp cât ai un telefon, o tabletă sau un computer conectat la internet
  • Nu trebuie să plătești nici o taxă la plasarea biletelor și nu îți sunt impozitate biletele câștigătoare, ci doar retragerile efectuate din contul de pariuri online
  • Ai posibilitatea de a închide pariurile înainte de terminarea lor prin intermediul funcției de Cash Out, care este disponibilă la toate agențiile de pariuri online de top
  • Te poți înregistra la mai mulți operatori pentru a avea acces de fiecare dată la cele mai mari cote și la cele mai bune oferte de pe piață
  • Vei putea pune în practică cele mai populare și eficiente strategii de pariuri create de profesioniști din întreaga lume.

Pot juca la pariuri online dacă nu am împlinit vârsta de 18 ani?

Legea nu le permite minorilor să practice nici o formă de jocuri de noroc. Cei care vor să încerce să folosească date false sau identitățile altor persoane vor fi prinși mai devreme sau mai târziu, întrucât operatorii sunt obligați să facă o serie de verificări în termen de 30 de zile după deschiderea contului, iar dacă procedura nu este respectată, respectivul cont urmează să fie suspendat.

Specialiștii le recomandă pasionaților de jocuri de noroc să nu se apuce de pariuri până când nu au încasat cel puțin 6 salarii, pentru a cunoaște mai bine valoarea banului înainte de a tatona cu riscul.

La ce case de pariuri sportive online pot juca legal în România?

Din vara anului 2015, jucătorii români au dreptul de a juca numai la casele de pariuri online licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc. Comunitatea jucătorilor la pariuri sportive online le recomandă pasionaților de adrenalină aceste 5 agenții de pariuri online de top, la care pot juca în mod 100% legal și fără nici un fel de risc:

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)

Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)

Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016)

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017)

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)

Cum pot afla dacă pariurile jucate s-au încheiat câștigătoare?

Indiferent de operatorul la care ai ales să joci, trebuie să cauți secțiunea „Istoric pariuri”. Odată autentificat pe site, dacă nu o poți accesa direct din meniul principal, navighează către „Contul Meu” și mai mult ca sigur acolo vei găsi desfășurătorul pariurilor tale.

Pot paria două persoane de pe același IP / dispozitiv?

Da, acest lucru este permis. Dacă tu și fratele tău, spre exemplu, alegeți să jucați la aceeași agenție, veți putea face asta atâta timp cât numai unul dintre voi va revendica oferta furnizată la înregistrare. Citind termenii și condițiile operatorului, vei observa că fiecare ofertă este disponibilă numai pentru o singură persoană din familie / de la un anumit domiciliu / care se conectează de pe o adresă de IP. Așadar, nu forțați nota în acest sens pentru că riscați să vă treziți amândoi cu conturile blocate.

Pot juca la pariuri online dacă nu am card sau cont bancar?

Da, acest lucru este posibil la câteva agenții de pariuri online care permit depunerea din anumite locații fizice, cum ar fi agențiile de pariuri sau locațiile în care se găsesc anumite tonomate de plăți, dar și pentru casele de pariuri online recomandate de specialiști, care acceptă depuneri prin Paysafecard.

Pot folosi cardul altei persoane pentru a depune sau retrage bani din contul de pariuri?

Dacă vei folosi cardul unui membru al familiei sau al unui prieten, plata probabil îți va fi acceptată, însă la scurt timp distanță te vei trezi cu contul blocat. Această practică se folosește tocmai pentru a preveni spălarea de bani, așa că nu încerca niciodată să folosești un card care nu este al tău pentru a efectua tranzacții în contul pariuri.

Vor fi banii și datele mele personale în siguranță?

Toate tranzacțiile și transferurile de date între dispozitivul tău și platformele caselor de pariuri online sunt 100% securizate. Datele tale sunt și vor rămâne confidențiale pe viață, prin lege, așa că nu ai de ce să-ți faci probleme în acest sens. Nivelul de securitate al caselor de pariuri online este comparabil cu cel al băncilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri