Ilie Năstase a rămas fără acreditare la Fed Cup. Explicațiile ITF

Data actualizării: Data publicării:
170422_FEDCUP_ILIE_NASTASE_21_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Ilie Năstase a fost scos din echipa de Fed Cup a României. Duminică nu le va mai putea conduce pe sportivele noastre şi nici nu va putea fi prezent în arenă.

170422_FEDCUP_ILIE_NASTASE_21_INQUAM_PHOTOS_George_Calin
Foto: Inquam Photos / George Călin

Totul s-a întâmplat după ce sâmbătă a fost scos din arenă pentru că a protestat la deciziile arbitrului. Meciul susţinut de Sorana Cîrstea împotriva britanicei Johanna Conta a fost întrerupt pentru zece minute.

Digi24 a obținut în exclusivitate o declarație de la Federația Internațională de Tenis, care motivează această decizie prin „comportamentul nesportiv” al lui Ilie Năstase, comportament care a continuat, în ciuda faptului că primise două avertisemente. 

Căpitanul Ilie Năstase a fost exclus din teren în timpul celui de-al doilea meci din Fed Cup dintre România și Marea Britanie, sâmbătă, la Constanța. Arbitrul Andreas Egli i-a cerut domnului Năstase i s-a cerut să iasă din teren din cauza comportamentului neportiv, după ce primise deja două avertismente oficiale. Dl. Năstase a fost scos, de asemenea, din arenă din cauza comportamentului total necorespunzător. Acreditarea i-a fost ridicată și nu va mai lua parte la competiție. ITF a lansat o investigație în această privință, ca și în privința comentariilor anterioare făcute în timpul săptămânii de dl. Năstase”, se arată într-un răspuns obținut de Digi24 din partea reprezentanților ITF.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri