Jaqueline Cristian, abandon la Doha, după ce avea un set avans. Românca a părăsit terenul în scaunul cu rotile

Data actualizării: Data publicării:
Jaqualine Cristian, în scaun cu torile după o accdentare la genunchi.
Un accident nefericit la genunchi a făcut ca sportiva română Jaqueline Cristian să fie nevoită să se retragă din turneul de tenis de la Doha. Foto: Captură TV Digi Sport

Un accident nefericit la genunchi a făcut ca sportiva română Jaqueline Cristian să fie nevoită să se retragă din turneul de tenis de la Doha, în momentul în care conducea cu un set avans, în fața rusoaicei Daria Kasatkina (28 WTA), într-un meci disputat în turul secund al competiției.

Jaqueline Cristian și-a adjudecat cu 6-2, în mod entuziasmant, un prim set în care a câștigat de 4 ori pe serviciul adversarei, dar la și cedat de două ori pe cel propriu.

În setul secund, la 1-1, Kasatkina a reușit un break, contracarat imediat de româncă. La 2-2 și 30-30 în game, Cristian s-a accidentat la genunchi și după câteva minute, cu un bandaj elastic, a încercat să revină, însă durerile au fost prea mari, ea abandonând după o oră și 6 minute de joc, potrivit Mediafax.

Pentru prezența în șaisprezecimile de finală, Jaqueline Cristian va primi 15.080 dolari și 60 de puncte WTA și ar putea avansa 5 sau chiar 6 locuri în clasamentul mondial, până pe 65.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri