VIDEO | Kuzneţova şi-a tăiat din păr în timpul meciului cu Radwanska

Data publicării:
KUZNETSOVA

Jucătoarea rusă de tenis Svetlana Kuzneţova, locul 9 WTA, şi-a tăiat o şuviţă de păr în timpul meciului cu Agnieszka Radwanska, locul 3 mondial, din prima etapă a Grupei A de la Turneul Campioanelor, scrie News.ro.

Well, @SvetlanaK27 with something you don't see everyday. A self haircut while playing tennis ✂️ #WTAFinals pic.twitter.com/j9CwFn7MJ2

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În timpul unei pauze dintre ghemuri, Kuzneţova, aflată pe scaun, a luat o foarfecă şi a tăiat o şuviţă din părul împletit.

Potrivit L'Equipe, Kuzneţova pare să fi scăpat de o mare greutate după ce şi-a tăiat din păr, deoarece acest gest a venit în timp ce era condusă cu 4-2 în setul decisiv, însă apoi a reuşit să revină şi să câştige meciul.

În interviul acordat pe teren la finalul meciului, Kuzneţova a afirmat că efectiv s-a simţit extenuată: „Au fost momente când mă gândeam pur şi simplu să mă întind pe teren şi să-i las să mă ia de acolo”, a spus sportiva rusă, care, sâmbătă, a câştigat turneul de la Moscova, iar apoi a sosit la Singapore pentru Turneul Campioanelor.

Jucătoarea poloneză Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA, deţinătoarea trofeului şi a doua favorită, a fost învinsă, luni, cu scor 7-5, 1-6, 7-5, de ultima jucătoare calificată la Singapore, rusoaica Svetlana Kuzneţova, locul 9 WTA, în primul meci din Grupa Albă a Turneului Campioanelor.

Partida a durat două ore şi 48 de minute, iar sportiva din Rusia a salvat o minge de meci la scorul de 4-5 în decisiv, pe serviciul adversarei.

Kuzneţova a obţinut in extremis calificarea la finala sezonului, după ce a câştigat, sâmbătă, Kremlin Cup.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri