Robert Negoiță, audiat la DNA în dosarul fostei soții a lui Liviu Dragnea

Data publicării:
160414 robert negoita 00 INQ Octav Ganea
Robert Negoita. Foto: INQUAM Photos / Octav Ganea

 

Foto: InquamPhotos / Octav Ganea

ACTUALIZARE. La ieșirea de la DNA, Robert Negoiță spune că a fost chemat în legătură cu o persoană pe care a angajat-o la cabinetul parlamentar în perioada în care era deputat de Teleorman.

Numele respectivei persoane figurează în dosarul Bombonicăi Prodana.

Robert Negoiță spune însă că acel angajat a fost plătită de la cabinetul parlamentar, „cu documente”, și nu știe dacă mai lucra și în altă parte.


Infracţiunile ar avea legătură, spun procurorii anticorupţie, cu plata drepturilor salariale către mai multe persoane care figurau pe statul de plată al Direcţiei de Asistenţă Socială Teleorman, fără ca acestea să se fi prezentat la locul de muncă, în perioada în care fosta soţie a liderului PSD avea funcţie de conducere în cadrul instituţiei. Printre beneficiari s-ar număra mai mulţi membri PSD.

Robert Negoiță le-a spus jurnaliștilor că a fost chemat la DNA „pentru că e campanie electorală şi adversarii politici nu știu să facă altceva decât plângeri penale”.

El a spus că a fost chemat în calitat de martor.

Robert Negoiță a mai spus că a cunoascut-o pe Bombonica Prodana, fostă Dragnea, doar în calitate de soție a lui Liviu Dragnea și că nu are nicio legătură cu DGACSP Teleorman, unde procurorii spun că au fost făcute angajări fictive în vremea când Bombonica Dragnea lucra acolo.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri